Από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής:

0
437 views

zeta-makriΑπαντώ στον εκδότη της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Γ. Α. Πώποτα που, για χάρη μου, παρέβη την τακτική του να μην χρησιμοποιεί τις στήλες της εφημερίδας του.

Δεν θα κάνω χρήση των σελίδων σας, για να αναπτύξω την Μακρεία (sic) λογική – βλέπετε υιοθετώ το δικό σας ιδιόλεκτο. Ούτε καν, για να ασχοληθώ με την ερμηνεία των λεχθέντων από εμένα. Σε άλλα fora και με άλλη αφορμή, ενδεχομένως, να το κάνω.

Εκτιμώ ιδιαίτερα την κάλυψη που παρείχατε στον διευθυντή σας Χ. Μπουκώρο, κάλυψη αποκαλυπτική του ποιός είναι υπεύθυνος. Σε απλά ελληνικά: έπεσαν οι μάσκες!

Προτού κάνω το ίδιο για την δική μου συνεργάτιδα, θα εκφράσω δημόσια την απορία μου: γιατί, άραγε, από όλους τους φορολογικούς παραδείσους επιλέξατε να αναφέρετε τα Καϋμάν και όχι την ¨Δημοκρατία των Νήσων Μάρσαλ¨, που είναι και πιο γνωστή; Ας είναι!

Δεν ζήτησε η συνεργάτις μου Μαρία Μαλακασιώτου ιδιαίτερη δημοσιότητα. Εγώ ζήτησα με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail), επί λέξει, τα εξής: « Ζητώ από την εφημερίδα σας να δημοσιεύσει την απάντησή μου στην πρώτη σελίδα, όπως ακριβώς και την καταγγελία. Το επιβάλλει ο νόμος αλλά θα ήταν και πλήρης απόδειξη ότι σας ενδιαφέρει η ενημέρωση των αναγνωστών σας και μόνον αυτή ».

Το αίτημα αυτό (της ισότιμης κατά τον νόμο προβολής) απευθύνεται, παγίως, στην εφημερίδα σας τις ελάχιστες φορές, που θεωρώ σκόπιμο να κάνω προσωπική παρέμβαση. Πρώτη φορά, όμως, υιοθετείται. Άλλωστε, εσείς, μόνον, δεν περιορισθήκατε στην δημοσίευση της αρχικής καταγγελίας της κ. Μ. Χρυσοβελώνη αλλά με ¨εγκαλέσατε¨ γιατί δεν είχα απαντήσει! Μήπως γιατί, απλώς, αγνοούσα την καταγγελία;
Σε ό,τι με αφορά ο δημόσιος διάλογος δεν θα συνεχιστεί.
Ζέττα Μ. Μακρή
Βουλευτής Μαγνησίας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια