Απορίες παιδιών

Απορίες παιδιών

Ένα ζευγάρι από χωριό της Κάρλας με τον μικρό γιο τους επισκέφθηκαν την Αθήνα για δουλειές. Για τον μικρό ήταν το πρώτο του ταξίδι στην πρωτεύουσα και όταν γύρισε έτρεξε στη γιαγιά του να της διηγηθεί τι είδε.

Αφού της είπε πολλά και διάφορα που του έκαναν εντύπωση της ανέφερε ότι «Εκεί, γιαγιά, οι άλλες γιαγιάδες και οι παππούδες περιμένουν το λεωφορείο κάτω από κάποιες στέγες και δεν καίγονται από τον ήλιο».

Δεν ήξερε το παιδάκι τι είναι η στάση λεωφορείου. Μετά την ρώτησε «Γιατί, γιαγιά, δεν έχουμε και εμείς εδώ αυτές τις στέγες;».

Η γιαγιά απάντηση δεν είχε γιατί αυτές οι κατασκευές είναι τόσο σπάνιες στον τόπο μας…

Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα, @Καυστικός

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.