Τηλέφωνα καταγγελιών

Απολογήθηκε αλλοδαπός μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Απολογήθηκε αλλοδαπός μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Απολογήθηκε χθες στον ανακριτή Βόλου, ένας 25χρονος Αλβανικής καταγωγής που φέρεται να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και σε περιοχές της Μαγνησίας και αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Ο 25χρονος άνδρας φέρεται να ήταν μέλος σπείρας αποτελούμενη από πέντε μέλη, με τους τρεις από αυτούς έχουν ήδη προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη τους, και συνελήφθησαν από την αστυνομία το καλοκαίρι του 2018, με τα στοιχεία του νεαρού να ταυτοποιούνται πρόσφατα.

Χθες οδηγήθηκε στη κύρια ανάκριση για να απολογηθεί, και μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο άνδρας που διαμένει στη Λαμία, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Συγκεκριμένα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό, θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε πρώτη και 16η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.
Παράλληλα του επιβλήθηκε και η καταβολή εγγύησης ύψους 5.000€, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση