Αποκτά το δικό του σπίτι ο Ολυμπιακός Βόλου – Δημιουργεί προπονητικό κέντρο στον Αγ. Γεώργιο Βελεστίνου

  0
  225 views

  Η δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου αποτελεί στοίχημα για τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι εργασίες στο χώρο που βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου αρχίζουν σήμερα και σύντομα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν το δικό τους σπίτι για προπόνηση.

  Από πέρυσι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ φρόντισαν να κάνουν τις κινήσεις, προκειμένου να παραχωρηθεί η έκταση από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να δημιουργηθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ωστόσο, κάτω από τη πίεση του χρόνου και έχοντας η διοίκηση πολλά πράγματα να τακτοποιήσει, την περίοδο εκείνη, έγιναν κάποιες εργασίες στα δύο γήπεδα το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να γίνει το προπονητικό κέντρο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμούσαν οι άνθρωποι της ομάδας.

  Φέτος, από νωρίς το έργο ανατέθηκε σε τεχνική εταιρεία, η οποία έκανε όλες τις μελέτες και από σήμερα αρχίζουν οι εργασίες, έτσι ώστε άμεσα να είναι διαθέσιμο το ένα από τα δύο γήπεδα (θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας), ενώ όσον αφορά το δεύτερο γήπεδο θα γίνει σπορά τον Σεπτέμβριο.
  Στο χώρο υπάρχει και ένα κτίριο, στο οποίο θα γίνουν εργασίες, έτσι ώστε να κατασκευαστούν γραφεία, γυμναστήριο και ότι άλλο χρειάζεται μία επαγγελματική ομάδα για να δουλεύει απρόσκοπτα.
  Ο Ολυμπιακός αποκτά το δικό του προπονητικό κέντρο και αν μη τι άλλο, αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία λειτουργεί επαγγελματικά και γνωρίζει πολύ καλά, πως για μια ομάδα το προπονητικό κέντρο είναι το Α και το Ω για να μπορέσει να δουλέψει και να πετύχει τους στόχους της.

  Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με δήλωσή του στη «Θ», ευχαριστεί τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα για την παραχώρηση της έκτασης στον Ολυμπιακό για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου και την άψογη συνεργασία:

  «Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό Βόλου να αποκτήσει το δικό του σπίτι, στο οποίο θα προπονείται η ομάδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών και πολύ σύντομα η ομάδα θα έχει στη διάθεσή της δύο σύγχρονα και λειτουργικά γήπεδα για την προετοιμασία της. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, έχει αναλάβει την επίβλεψη του έργου και ασχολείται με ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα. Τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός ουδέποτε είχε το δικό του προπονητικό κέντρο. Για τη διοίκηση της ΠΑΕ η δημιουργία προπονητικού κέντρου αποτελεί προτεραιότητα και είναι ένα έργο το οποίο θα μείνει στον Ολυμπιακό και για επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και όλη τη δημοτική αρχή για την παραχώρηση του χώρου. Θα δημιουργήσουμε μια αθλητική κυψέλη, στην οποία ο Ολυμπιακός θα μπορεί να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα».

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.