Τηλέφωνα καταγγελιών

Αποκλειστικό! Την υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου στηρίζει ο Ποινικολόγος Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ!

Αποκλειστικό! Την υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου στηρίζει ο Ποινικολόγος Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ!

Ο γνωστός Δικηγόρος που ως γνωστόν ασκεί δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δη στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με παρεμβάσεις του για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως διέρρευσε στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προτίθεται να στηρίξει ενεργά την πρώην Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, που κατέρχεται ως υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αποτελεί προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού.

Εκφράζεται αξιολογώντας την σε σχέση με τις ικανότητες της για την Αυτοδιοίκηση που διαχωρίζει από την Κεντρική πολιτική σκηνή για αυτήν με ιδιαιτέρως θετικά σχόλια δημόσια και επιδοκιμάζει τις προτάσεις της για την συμπρωτεύουσα.

Κύριος λόγος της απρόσμενης επιλογής του και δημόσιας συμπαράστασης του πρός την Κ. Νοτοπούλου το γεγονός ότι έλκουν την κοινή καταγωγή τους από το Λιβάδι Ελασσώνος που ο κ Βασίλης Νουλέζας σέβεται ανυπολόγιστα . Όπως και το γεγονός ότι ως νέα γυναίκα πολιτικός δέχθηκε στο διαδίκτυο κυρίως υπερβολικά άδικες καιπροσβλητικές επιθέσεις.

Δηλώνει δε υπέρμαχος της πολυφωνίας και της ανοικτής, δημοκρατικής κοινωνίας. Της ακομμάτιστης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Ποινικολόγος κος Βασίλης Νουλέζας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση