Ο γνωστός για τα ανθελληνικά αισθήματα του μεγιστάνας Ουγγροαμερικανός Τζόρτζ Σόρος συνδέεται στενά από το 2013 με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όταν ακόμη εμφανιζόταν στις ΗΠΑ ως εν δυνάμει Πρωθυπουργός σε Πανεπιστήμια σε ομιλίες που διοργάνωσαν ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από αυτόν.

Αναφέρω χαρακτηριστικά το INET, δλδ Institute for New Economic Thinking που ιδρύθηκε το 2009 με κεφάλαια 50 εκ € του χορηγού George Soros που κρύβεται πίσω από άλλα ιδρύματα που επιχειρούν ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας και κυρίως στο Μακεδονικό ζήτημα.  Tο INET υπήρξε οικοδεσπότης ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρκετές φορές όπως και μέσω του Ιδρύμστος Λεβί. Ο Σόρος έχει δίκτυο ιδρυμάτων που παραμένουν στα εσωτερικά χωρών και σε αυτά εντάσσονται Έλληνες καθηγητές Οικονομικών στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ προνομιακός συνομιλητής υπήρξε και ο τότε Υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης.

Πολλές δεξαμενές σκέψης τους προς έθεταν σε επαφή τον άπειρο τότε Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ με το πολιτικό λόμπι των ΗΠΑ και διοργάνωνε ομιλία όπως στο University of Columbia.  Σήμερα ο Σόρος χρηματοδοτεί Κόλπου δραστηριοποιούνται στην υποδοχή προσφύγων αλλά και στην διαμόρφωση της βαλκανικής πολιτικής. Διατηρεί επαφές με δημοσιογράφους που έχουν πρόσβαση στο Πρωθυπιυργικό γραφείο στο Μαξίμου και αρθρογραφούν σε συμπολιτευόμενες εφημερίδες που υβρίζουν ως εθνικιστές ακροδεξιούς και φασίστες όσους μετέχουν σε συλλαλητήριο για τηνΜακεδονία.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Η ΑΥΓΗ, η Εφημερίδα των Συντακτών είναι αυτές που αποδοθούν και απαξιώνουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πλην εκείνων που υβρίζουν συστηματικά την ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη. Ο Σόρος αδίστακτος έχει διεισδύσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης με υπόγειες διαδρομές και εισροή χρημάτων πού άλλωστε κατήγγειλε ο κυβερνητικός εταίρος Π. Καμμένος. Τα ανθελληνικά σχέδια του για την Ελλάδα αποκαλύπτονται καθημερινά. Ενδιαφέρεται για την ίδρυση της νέας μεγάλης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τον διαμελισμό της Ελλάδας. Οι αφελείς του ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχουν αντιληφθεί μόνον. Μια εισαγγελική έρευνα θα δείξει τι συμβαίνει ποιοί είναι οι συνομιλητές του στην Κυβέρνηση. Τότε θα χρειαστεί να συσταθούν νέες προανακριτικές επιτροπές διότι θα αποκαλυφθεί ποιός διαμορφώνει την εξωτερική πολιτική της χώρας μας τελικά.  Ο Τζόρτζ Σόρος είναι ενδεχομένως ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας μετά τον ΧένρυΚίσσιγκερ.

Θα αποδειχθεί η άμεση σύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να καταργήσει την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία από το Σύνταγμα και πιέζει για άλλες αλλαγές στην χώρα. Ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ κατήγγειλε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί για να εξαγοράζει συνειδήσεις ανεξάρτητων βουλευτών ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως συνέβη με πρόσφατες ηχηρές μεταγραφές. Αυτό θα το διερευνήσει αν ευσταθεί η δικαιοσύνη βέβαια όμως στην βουλή έντονα συζητείται τελευταία.

Τα Weaky Leaks έχουν κάνει αποκαλύψεις. Είναι ζήτημα χρόνου να μάθουμε ποιοί είναι οι έμπιστοι του Σόρος στην Ελλάδα και δη μέλη της κυβέρνησης και τι απεργάζονται για το μέλλον τής χώρας μας.

Βέβαιο είναι ότι τα τσιράκια τους προς στην κυβέρνηση μάλλον αναβαθμίζονται και ισχυροποιείται η θέση τους. Τόσο μεγάλη είναι η επιρροή και παρέμβαση του Σόρος στον ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου όπως δείχνουν τα πράγματα.

Το ίδρυμα Open Society ανήκει στον Σόρος και χρηματοδοτείται από αυτόν. Και έχει συνεργαστεί παλαιότερα σε ομιλία για θέμα εξωτερικής πολιτικής με δημοσιογράφο που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Διερωτώμαι πόσα χρήματα και από ποιές πηγές δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αυγή που επίσημα είναι όργανο του όπως και άλλες φυλλάδες που παίρνουν διαφημίσεις και δάνεια και συκοφαντούν στήνουν σκάνδαλα με πρωτοσέλιδα, βλ Documento για ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ώστε να ανακόψουν την φόρα τους προς συγκυβέρνηση.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια Ιδρύματα ελέγχει ο Σόρος που παρέμβαίνουν στα Βαλκάνια. Βέβαιο είναι ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνομιλούν μαζί του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.