Απάντηση του Karla.News στο γιατί γκρινιάζουν οι καταστηματάρχες λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα!

Απλά ντροπή μας!

Απάντηση του Karla.News στο γιατί γκρινιάζουν οι καταστηματάρχες λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα!

Ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος καθαριότητας, αφού διάβασε το άρθρο μας, στης 20 Νοεμβρίου, που αφορούσε την έλλειψη προετοιμασίας ενόψη των εορτών των Χριστουγέννων, μας κάλεσε και μας ρώτησε εάν έχουμε δει κάτι που δεν έχει δει αυτός.

Προφανώς ο φίλος μας, κος αντιδήμαρχος, δεν βγαίνει συχνά απ’ το γραφείο του, για να δει την εικόνα των χωριών του Δήμου μας.

Γι’ αυτό το λόγο ανεβάζουμε με αυτή μας την απάντηση και μερικές φωτογραφίες για να δει αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας και φυσικά όλοι οι κάτοικοι των χωριών μας και που αυτός δεν βλέπει.

Και ίσως θα μας πείτε ότι γράψαμε σχόλιο για λίγα ξερά φύλλα.

Κατ’ αρχάς αυτά τα λίγα ξερά φύλλα δεν είναι καθόλου λίγα και σίγουρα χαλάνε την εικόνα των κεντρικών πλατειών των χωριών μας. Επιπλέον θα σας πω ότι όποιος κατεβαίνει στον Βόλο θα δει συνεργεία του δήμου να μαζεύουν ξερά φύλλα και σκουπίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σας προτείνω, αντί να διαμαρτύρεστε και να δηλώνετε αδικημένοι να βελτιωθείτε λαμβάνοντας υπόψη τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις μας και να παραδειγματιστείτε από τους όμορους δήμους.

Για να δούμε λοιπόν τι συμβαίνει στα χωριά μας ενόψει των γιορτινών ημερών

Ας καμαρώσουμε όλοι μας πλέον λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα τι γίνετε στα δικά μας χωριά.

Ας πάμε να δούμε τι γίνετε στην πλατεία στο Κεραμίδι

Κεραμίδι – Το κοινοτικό κατάστημα

Ας πάμε και στην πλατεία Στεφανοβικείου να δούμε τι συμβαίνει… Είναι το χωριό του υπεύθυνου της καθαριότητας!

Ας κάνουμε και μια βόλτα στην πλατεία της ιστορικής Κερασιάς!

Ας πάμε και στην πλατεία Ριζομύλου να δούμε τι γίνεται και εκεί.

Μπροστά από κατάστημα του Ριζομύλου

Ας κάνουμε και μια βόλτα στα Κανάλια. Πολύ εντυπωσιακή η είσοδος

Δύο μέλη του Karla.News ταξίδεψαν στα παραπάνω χωριά την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, ενώ το άρθρο δημοσιεύτηκε στο facebook την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.