Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου, με διαφορά λίγων λεπτών  και στις δύο περιπτώσεις, (δηλαδή “εντελώς συμπτωματικά” στις 11:17 π.μ. στην μία περίπτωση και 11:30 π.μ. στην άλλη), γίναμε αποδέκτες – όπως και άλλοι συνάδελφοι της περιοχής μας, δύο δημοσιεύσεων με αποστολείς δύο, κατά τα άλλα, συνδημοτών μας. Την κα Σμ@ράγδα και την κα Μ@ρίνα.

Αρκετά καλογραμμένα, o τίτλος στην μία περίπτωση και το μήνυμα στην άλλη, που όπως καταλάβαμε και μεις αλλά και εσείς που τα διαβάσατε, διακατέχονται από τον διακαή πόθο της εν μέρει προσβολής μας από τους αποστολείς.

Βέβαια, στα μηνύματα υπάρχουν εν μέρει και καταγγελίες χωρίς όμως αυτές να διασταυρώνονται ή να αποδικνύονται επίσημα.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Προφανώς, όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, οι αποστολείς δεν γνωρίζουν (ως οφείλουν) τους όρους χρήσης της σελίδας μας και προφανώς την δεοντολογία που εφαρμόζεται σε αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες από τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε τον διακαή πόθο των συγκεκριμένων αρθρογράφων του facebook, και κατά τα άλλα συμπολιτών μας, για εντυπωσιασμό, αλλά τις πληροφορούμε συνάμα ότι το karlanews ουδέποτε αρθρογράφησε και ούτε θα αρθρογραφήσει με τον υποδεικνυόμενο τρόπο των εν λόγω κατά τα άλλα συγκεκριμένων συνδημοτών μας.

Ειδικά στο μήνυμα της μίας κυρίας, μας ζητήθηκε εμμέσως να απολογηθούμε κιόλας που δεν είμαστε συνεπής ως ρεπόρτερς. Προφανώς η συντάκτρια του τίτλου ξέχασε και αυτή να διαβάσει τους όρους χρήσης της σελίδας μας όπως και το μενού με τίτλο «Ποιοι είμαστε» και βιάστηκε να μας σχολιάσει ταπεινωτικά, τόσο εμάς όσο και συναδέλφους της περιοχής, αλλά έσβησε όμως και όλα τα σχόλια κάτω από την δημοσίευσή της.

Σήμερα λοιπόν θα ανακοινωθεί και η απάντησή μας στα δημοσιευμένα μηνύματα των εν λόγω κυριών και κατά τα άλλα συνδημοτών μας, των οποίων περιμέναμε επί 10ήμερο, τουλάχιστον να ζητήσουν μια συγνώμη και όχι να σβήνουν τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις τους.

Να μας περιμένετε …

Παραθέτουμε τα σχόλια των συμπολιτών μας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑγρότες της Μαγνησίας ετοιμάζονται να βγάλουν τρακτέρ στο Αερινό
Επόμενο άρθρο“Άγιο” είχε ζευγάρι από την Κερασιά Μαγνησίας
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.