Απάντηση Λαϊκής Συσπείρωσης Ρ.Φεραίου σε ανάρτηση karlanews!

Απάντηση Λαϊκής Συσπείρωσης Ρ.Φεραίου σε ανάρτηση karlanews!

του Απ. Παπαϊωάννου επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Ρ.Φεραίου!

Προς karlanews και Καυστικός ! Ενταύθα… και Δημοσίως !

Αγαπητοί Karlanews και Καυστικέ , σε απάντηση της ανάρτησής σας στο σάιτ σας και το ερώτημά σας ‘’που είναι τα αριστερά Κόμματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου’’, αν και δεν αντιλαμβανόμαστε επακριβώς την ερώτησή σας, πως , ως προς τι και με ποιον τρόπο την απευθύνετε σε μας και μάλιστα στον πληθυντικό ‘’τα αριστερά’’ , επειδή εκτός του τίτλου και της τελευταίας πρότασης σας , όλο το υπόλοιπο θέμα δεν είναι απόρροια της περιγραφής και των συμπερασμάτων σας, αλλά, θα σας κάνουμε ένα σχόλιο περί των θέσεων και των ενεργειών μας επί της υφιστάμενης τραγικής κατάστασης της περιοχής μας και του Δήμου μας σε ότι περιγράφετε κτλ,κτλ !

Η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ που τη στηρίζει δεν είναι παράταξη που επιδιώκει την εν θερμώ , και ευκαιριακή πολιτική εκμετάλλευση των καταστάσεων , γιατί η πολιτική της πλατφόρμα δεν είναι προσεταιριστική προσέλκυσης των μαζών στην … αναμπουμπούλα και στο θυμό ,αυτά είναι καμώματα άλλων και ούτε μας αγγίζουν , αλλά αποδοχής των θέσεων και των απόψεών μας , οι οποίες εκφράζονται καθημερινά ,ποικιλοτρόπως και αγωνιστικότατα! Ελπίζουμε εν πρώτοις να καταλαβαινόμαστε !

Και βέβαια στην ανάρτησή σας , επειδή δεν θέλουμε να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις έχουμε δει τα ‘’λαικ’’ στην ανάρτησή σας , αν δεν το κάνετε στοχευμένα – δεν το πιστεύουμε – τότε μας αδικείται από … αφέλεια ίσως , όπερ δικαιολογείσθε , αλλά , αν θέλει κάποιος να δώσει πλουραλιστική ενημέρωση στους e-αναγνώστες του ,… ψάχνει και δεν πέφτει σε ανακρίβειες !

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε τη θέση μας επίσημα και απευθείας , αν δεν μπορείτε αναζητώντας τη να τη βρείτε .
Και βέβαια είμαστε εδώ και πολεμάμε χτυπώντας το καπιταλ(η)στικό θηρίο στην καρδιά του σε όλη την επικράτεια καθώς και στην περιοχή μας . Επί του παρόντος …!

Και βέβαια κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας από Κλιμάκιο των Οργανώσεων Μαγνησίας του ΚΚΕ, για την τραγωδία στο Δήμο μας http://www.e-volos.gr/el/topika_1/kke_magnisias_na_katargi8oun_tora_ta_diodia_.html , δεν το αντιληφτήκατε ; Δεν πειράζει !

Απεστάλη μάλιστα δελτίο τύπου , γράφτηκε και αναρτήθηκε ,σε όλα τα ηλεκτρονικά και ημερήσια ΜΜΕ , τοπικά και πενελλαδικά καθώς και ανακοινώσεις δηλώσεις στα τοπικά κανάλια ,για το τραγικό δυστύχημα , για την κατάργηση των διοδίων για τους οδικούς άξονες κτλ,κτλ, … επεξηγήσεις , θέσεις , αιτίου και αιτιατού. Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή σας ;Και πάλι δεν πειράζει!

Και βέβαια η Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το ίδιο θέμα http://www2.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=8047131&action=print
http://www.trikalanews.gr/larisa/anakoinosi_tis_epitropis_perioxis_8essalias_tou_kke_gia_to_troxaio_stin_palaia_odo_larisasbolou.html Σαφέστατα , επιτρέπονται οι αναρτήσεις των ανωτέρω ιστοσελίδων αν και ετεροχρονισμένα .
Και βέβαια ήμασταν εκεί χθες την Παρασκευή ,στον τόπο του δυστυχήματος στη μεγάλη συγκέντρωση , πέντε μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, αλλά δεν θεωρήσαμε πρέπον ούτε επιδιώξαμε να κάνουμε δηλώσεις ,μας έφτανε η συγκινησιακή φόρτιση .Οι εικόνες θρήνου και δυστυχίας δεν εμπίπτουν στη σφαίρα της … ‘’εκμετάλλευσής’’ μας ! Κρατάμε ψηλά το δείκτη αξιοπρέπειας και την αγωνιστική μας διάθεση για διαφορετικές καταστάσεις και περαιτέρω μελλοντικές κινήσεις και κινητοποιήσεις επί του θέματος ή όποιου άλλου! Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ, πέρα από οφίτσια και ευκαιριακές παράτες .Είμαστε παντός καιρού και δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω αν πρόκειται για την υπεράσπιση των συμφερόντων του απλού Λαού και όχι της πλουτοκρατίας !

Περί της επίσκεψης του επιτρόπου Ράιχενμπαχ και των δηλώσεών του που μάλλον ήταν αφορμή της σχολιαστικής ανάρτησής σας . Σε άλλον θα ‘πρεπε να απευθυνθείτε ή να σχολιάσετε , εμείς δεν συμμετείχαμε ούτε στην ‘’υποδοχή’’ και στη φιλοξενία του, ούτε ‘’χαμογελάσαμε’’ στις θρασύτατες δηλώσεις προς … υποτελείς .

Ούτε τώρα ούτε στην Μαρτιάτικη επίσκεψή του ! Τέτοια φαινόμενα τα … ξερνάμε ποικιλοτρόπως ! Όσο για το ‘’γιουχάισμα’’ που λέτε , σε ευκαιριακές πλατείες κτλ και την επαύριον σπίτι για πληκτρολογικό άραγμα , δεν το συνηθίζουμε!

Δεν χτυπάμε τατουάζ να φανούμε … άνδρες, είμαστε από φυσικού μας ! Συγνώμη για τη χύδην γλώσσα μου , ενίοτε χρειάζεται! Γι αυτό έπρεπε να απευθυνθείτε σε άλλα συνεταιράκια του Ράιχενμπαχ , δεξιοσοσιαλιστικά , κεντροδεξιά , κεντροαριστερά , φιλοευρωπαϊκά αριστερά κτλ κτλ! Δε μπορεί να μας κατηγορήσετε για ευρωλαγνεία , μακριά από μας ! Ύστερα να … προχθές ψηφίσαμε δεν είδατε τα ‘’καμώματά’’ μας ! Ο Έλλην αποφάσισε Ευρώπη ! Ίσως και σεις ! Τώρα γιατί να … φανούμε αφιλόξενοι ; Α να αποδίδετε εκεί που πρέπει ότι πρέπει , όπως πρέπει .Για την Ευρώπη των Λαών να συμφωνήσουμε ,αλλά για την Ευρώπη των καπιταλ(η)στών , λάθος πόρτα !

Όσο για τα ‘’αριστερά’’ κόμματα του Δήμου μας , σίγουρα εννοείτε παρατάξεις ! Αλήθεια για το ‘’ αριστερά’’ θέλετε να δηλώσετε και κάποιο άλλο ας πούμε ; Λέτε μήπως το αριστερό κόμμα του 21% ( παλιότερα 23%) στο δήμο μας ποσοστό των ευρωεκλογών να ψήφισε , …αριστερά , Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ρ. Φεραίου ( πήραμε ακριβώς 3,42% =331 ψήφοι = μία έδρα ) , στις δημοτικές ! Χλωμό το βλέπω , εκτός και αν ξέρετε κάτι παραπάνω , που μας … διαφεύγει δεξιόστροφα, ενημερώστε μας ! Άλλο αριστερό και με ποια έννοια , Ανταρσία , δημαρίτες , δεν κατανοούμε , δε …φαίνονται ή τουλάχιστο δεν …κατέχουμε ! Ελπίζουμε να σας καλύψαμε !

ΥΓ1: Είδαμε τα ‘’λάικ’’ της ανάρτησης σας επί της fbμπουτιέρας στον Ιντερνέτη . Και πάλι συγνώμη για την γλώσσα ,χρειάζεται ενίοτε και τοιουτοτρόπως , ελπίζουμε να γινόμεθα αντιληπτοί ! Δεν ξέρω αν τα ‘’λάικ’’ είναι για την κριτικής σας επί ‘’αριστεράς’’ και Λαϊκής Συσπείρωσης Ρ. Φεραίου, ή για το αναρτημένο σας βίντεο με τον ευρωπαίο μίστερο , αλλά η σαφής εξήγηση μπορεί να κάνει τον άνθρωπο σοφότερο και πάντα λύνει μια παρεξήγηση . Ως εκ τούτου μπορεί κάποιος να μη συμφωνεί με τις απόψεις ή θέσεις ή ενέργειες της παράταξής μας αλλά σκοπιμότητα , αδιαφορία ή μη αγωνιστική διάθεση μάλιστα καθημερινή ή και ευρωλαγνεία , ας την κρατήσει γι’ άλλους !

ΥΓ2: Από τις άλλες παρατάξεις του Δήμου που σφόδρα υποστηρίξατε ή πολεμίσατε αναλόγως στις εκλογές , εμείς βέβαια δεν έχουμε παράπονο … ουδετερότητας και ευχαριστούμε , γιατί δε ζητάτε αγωνιστική, κάτι ή κάποια , μη ευρωλαγνική διάθεση ή κάτι παρόμοιο ή εμπίπτουν στη σφαίρα της μετ’ εξομολογήσεως και μετεκλογικής συγχώρεσης; Ευελπιστούμε να εξηγηθήκαμε σαφέστατα απέναντί σας επί της ανάρτησής σας και όπως λένε και ορισμένοι μαγκίτες , Γκέκε; Άλλη φορά κάντε μας μια απ’ ευθείας ερώτηση και θα έχετε απαντήσεις εν ευθέτω χρόνω !

ΥΓ 3 : Η κάθε ανάρτηση σχολιασμού πρέπει να εμφορείται σεβασμού του σχολιαστή και να εμπίπτει στη σφαίρα της τεκμηριωμένης άποψης ,γνώσης και τέλος γνώμης , αλλιώς απαξιώνεται φαιδρά και εμπίπτει σε μονοπάτια γραφικότητας .
Απ. Παπαϊωάννου επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Ρ. Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας