Αξιοποιείται από τη Δημοτική Αρχή το κτήριο του πρώην Α.Τ. στα Κανάλια

Αξιοποιείται από τη Δημοτική Αρχή το κτήριο του πρώην Α.Τ. στα Κανάλια

Στην αξιοποίηση του κτηρίου που στεγαζόταν το Αστυνομικό τμήμα στα Κανάλια, θα προχωρήσει η Δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου .

Το συγκεκριμένο ακίνητο περιήλθε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου.

Στο συγκεκριμένο κτήριο στεγαζόταν το πρώην Αστυνομικό Τμήμα Καναλίων και μετά την “απορρόφησή του” από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, το ακίνητο παρέμενε ανενεργό.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο κτήριο προς όφελος των δημοτών και η όποια λειτουργία και χρήση του θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με την τοπική κοινωνία.

«Το συγκεκριμένο ακίνητο παραχωρήθηκε στον Δήμο μας μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου. Πρόκειται για ένα κτήριο που θα το αξιοποιήσουμε προς όφελος των κατοίκων και σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία θα αποφασίσουμε για την χρήση του»

επισήμανε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας