Αν δεν το ζήσεις, δεν… (foto)

Αν δεν το ζήσεις, δεν… (foto)

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που προκαλείται

όταν, από κάποια βλάβη, καμένες λάμπες ή τέλος πάντως από κάτι που κανείς γνωρίζει, βυθίζονται στο μαύρο σκοτάδι ολόκληρες περιοχές.
Ξέρετε τι είναι να περπατάτε στα τυφλά, να μην ξέρετε πού και τι πατάτε να σας την πέφτουν μαντρόσκυλα που οι ευγενείς ιδιοκτήτες τα αμολάνε τη νύχτα για ασφάλεια;

Για να μην αναφέρουμε την οδήγηση σε τέτοιες συνθήκες.
Καιρός είναι όσοι δεν τα ξέρετε να τα μάθετε για να δείτε τι περνάνε όσοι ζουν – οδηγούν – περπατούν προς Κεραμίδι – Καμάρι μεριά, μακριά από τα φώτα της πόλης του Βελεστίνου και που τους τρώει καθημερινά το μαύρο σκοτάδι, κυρίως της αδιαφορίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.