Αντισταθείτε

0
492 views

αρχείο λήψηςΛυπάμε μα δεν θέλω να είμαι ένας αυτοκράτορας, αυτο δεν αφορά δεν θέλω να κυβερνήσω ούτε να κατακτήσω κανέναν θα ήθελα να βοηθήσω τον καθέναν εάν είναι δυνατόν εβραίους και μη μαύρους και λευκούς.

Ολοι θέλουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον τα ανθρώπινα όντα είναι αυτό που επιθυμούν θέλουμε να ζούμε ο ένας με την ευτυχία του άλλου
κι οχι με την δυστυχία του.

Δεν θέλουμε να μισούμε και να περιφρονούμε ο ενας τον άλλον σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει χώρος για όλους και η καλή γη είναι πλούσια και μπορεί ναπροσφέρει σε όλους ο τρόπος ζωής θα μπορούσε να είναι ελεύθερος και ωραίος αλλά έχουμε χάσει τον δρόμο η απληστία έχει δηλητηριάσει τις ψυχές και έχει γεμίσει τον κόσμο με μίσος μας καταδίκασε στη δυστυχία και στήν αιματοχυσία αναπτήξαμε την ταχύτητα μα κλειστήκαμε στον εαυτό μας μηχανηματα που παρέχουν αφθονία μας έχουν κάνει εξαρτημένους.

Οι γνώσεις μας, μας έχουν κάνει κυνικούς η εξυπνάδα μας, μας έκανε άξεστους και αγενείς σκεφτόμαστε πάρα πολύ και αισθανόμαστε πολύ λίγο. Περισσότερο απο τα μηχανήματα χρειαζόμαστε την ανθρωπότητα
περισσότερο απο εξυπνάδα χρειαζόμαστε καλοσύνη και ευγένεια χωρίς αυτές τις ιδιότητες η ζωή θα είναι βίαιη και όλα θα χαθούν εκατομμύρια απελπισμένοι άνθρωποι, γυναίκες και μικρά παιδία θύματα ενός συστήματος που ξέρει μόνο να βασανίζει και να φυλακίζει αθώους ανθρώπους.

Σε εκείνους που μπορούν να με ακούσουν θέλω να πω ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ
η τωρινή μας δυστυχία προήλθε από την απληστία και την σκληρότητα αυτών που φοβούνται την πρόοδο των ανθρώπων το μίσος των ανθρώπον θα περάσει και οι δικτάτορες θα πεθάνουν και η δύναμη που αφαίρεσαν από τον λαό, θα επιστρέψει στον λαό και όσο άνθρωποι πεθαίνουν γι΄αυτή η ελευθερία ποτέ δεν θα χαθεί.

Μην υπακούτε στους αγροίκους σ΄αυτούς που σας περιφρονούν και σας καταδυναστεύουν κι ορίζουν της ζωές σας που σας λένε τι να κάνετε τι να σκέφτεστε και τι να νιώθετε που σας μεταμορφώνουν σε αγέλη και σε σάρκες για κανόνια μην υπακούτε σ’αυτούς τους αφύσικους ανθρώπους σ’αυτούς τους ανθρώπους-μηχανές με μηχανικό νου και μηχανικές καρδιές δεν είστε μηχανές, δεν είστε αγέλη, είστε άνθρωποι!

Charlie Chapli {τσαρλι τσαπλι}

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.