Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο μέχρι την Κυριακή

Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο μέχρι την Κυριακή

Σε λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου με φρέσκο χιόνι μέχρι και την Κυριακή για τους λάτρεις του σκι, αλλά και για τους αθλητές που θα συμμετέχουν από αύριο Σάββατο στους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων- Κορασίδων που θα φιλοξενηθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Με απόφαση της Διοίκησης της «Κενταύρων Όρος», σήμερα Παρασκευή θα λειτουργήσουν οι Π1, Π2, Π5 και όλες οι πίστες Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων. Αύριο Σάββατο και την Κυριακή επίσης θα λειτουργήσουν οι Π1, Π2, Π5 και οι πίστες Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες θα γίνουν στην πίστα Πανόραμα.

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, είναι επί ποδός, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την αθλητική διοργάνωση, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, συνεισφέροντας τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στην τόνωση της επισκεψιμότητας στα ξενοδοχεία.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 7 έως 12 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24280-89017 και 6983508507.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας