Ανοιχτή αύριο Κυριακή η αγορά σε Βόλο και Νέα Ιωνία

0
206 views

Κορυφώνεται η γιορταστική κίνηση στην τοπική αγορά, με την τελευταία Κυριακή του χρόνου να θεωρείται παραδοσιακά από τις καλές μέρες σε εμπορικό επίπεδο. Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου τα καταστήματα στην τοπική αγορά από 11 το πρωί έως 6 το απόγευμα, με τους εμπόρους να εναποθέτουν στη σημερινή μέρα και τις δύο επόμενες τις ελπίδες για τόνωση του τζίρου.

Στο μεταξύ, η μέχρι τώρα εμπορική εικόνα δεν είναι η αναμενόμενη, παρά το πλήθος του κόσμου που κυκλοφορεί στην αγορά τις γιορτινές μέρες, με τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου Απόστολο Οντόπουλο να δηλώνει ότι: «Υπήρξε κίνηση την παραμονή των Χριστουγέννων και τις επόμενες μέρες, αλλά δεν μεταφράστηκε σε αυξημένους τζίρους, παρά τις αρχικές προσδοκίες μας».

Σύμφωνα με την άποψη που διατυπώνει ο πρόεδρος, το καταναλωτικό ενδιαφέρον δεν ήταν το αναμενόμενο, με τις ελπίδες, ωστόσο, για αναστροφή του κλίματος να εναποτίθενται στις τρεις τελευταίες μέρες του χρόνου. Τα τοπικά καταστήματα διαθέτουν ποικιλία προϊόντων για όλα τα βαλάντια και είναι λογικό να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κυρίως κατά τη γιορταστική περίοδο. Ακόμη κι αν η μέχρι τώρα κίνηση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επαγγελματιών, εντούτοις η ελπίδα παραμένει πάντα ζωντανή στην εκπνοή του χρόνου.

Το γιορταστικό ωράριο

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις επόμενες ημέρες των γιορτών

διαμορφώνεται ως εξής:

Σήμερα Σάββατο 28/12 10:00 – 18:00

Αύριο Κυριακή 29/12 11:00 – 18:00

Το ωράριο των κρεοπωλείων

Σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 08:00 έως 16:00

Αύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου11:00 έως 16:00

Κουρεία και κομμωτήρια

Το εορταστικό ωράριο του Συλλόγου Κουρέων – Κομμωτών Μαγνησίας έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου08:30 – 16:00

Αύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου11:00 – 17:0

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.