ΑΝΕΛ: Κατά πλειοψηφία υπέρ της μεταφοράς αποθεματικών της Περιφέρειας στην ΤτΕ

ΑΝΕΛ: Κατά πλειοψηφία υπέρ της μεταφοράς αποθεματικών της Περιφέρειας στην ΤτΕ

anelΚατά πλειοψηφία υπέρ της πρότασης του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου για μεταφορά αποθεματικών της Περιφέρειας Αττικής σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας ψήφισε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 26/3 ο συνδυασμός «Αττική: Συμμέτοχοι στο Αύριο».

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οι Γιάννης Μοίρας (ο οποίος είναι και γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων), Χριστόφορος Δανάκος και Ζαχαρίας Πελέκης, ενώ λευκό ψήφισε η Κατερίνα Αδαμοπούλου.

Λαμβάνοντας το λόγο εκ μέρους του συνδυασμού ο Γ. Μοίρας είπε ότι «αντί να υπάρχουν τόσα χρήματα διάσπαρτα σε δεκάδες λογαριασμούς με μηδενική -σχεδόν- απόδοση, είναι λογικό να συγκεντρωθούν σε ένα καλάθι (στο λογαριασμό της Τ.τ.Ε.) και κατόπιν, έχοντας ένα τέτοιο μεγάλο ποσό ως διαπραγματευτικό όπλο να γίνει διαγωνισμός για το μεγαλύτερο δυνατό επιτόκιο». Απαντώντας στις αιτιάσεις άλλων συνδυασμών ότι θα χρήματα θα είναι επισφαλή, παρατήρησε ότι «αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι ισχύει για όλες τις τράπεζες, ειδικά όταν ιδεολογικοί συγγενείς κάποιων εκ των μελών του Π.Σ., μιλούν από τις Βρυξέλλες για λύσεις τύπου Κύπρου». Τάχθηκε επίσης κατά της τοποθέτησης όλων των διαθεσίμων αποκλειστικά σε προθεσμιακά διότι επιβάλλεται να υπάρχει ρευστότητα.

Σε ό,τι αφορά τα όσα υποστήριξαν άλλοι συνδυασμοί ότι «τάχα υπάρχει σχέδιο για να πάνε τα χρήματα της Περιφέρειας στην Τ.τ.Ε. και να κουρευτούν», ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Αττική: Συμμέτοχοι στο Αύριο» αντέτεινε ότι «οι προερχόμενοι από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και βλέπουν στον καθρέφτη τον εαυτό τους», ενώ για το γεγονός ότι υπέρ μίας τέτοιας εκδοχής τάχθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση, ο Γ. Μοίρας είπε ότι κάποιοι επιλέγουν να είναι «ουρά για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» και ότι «στον πολιτικό κυκεώνα που ζούμε, επιτέλους οι μάσκες έπεσαν». Πρόσθεσε ακόμη αποτελεί ψέμα ότι τα λεφτά της Περιφέρειας θα πάνε σε μισθούς και συντάξεις διότι αυτά καλύπτονται από τα έσοδα του Δημοσίου και υπενθύμισε ότι «έχει τοποθετηθεί ο επικεφαλής της παρούσας συγκυβέρνησης για το τι θα κάνει αν βρεθεί μπροστά σε τέτοια διλήμματα».
Τέλος, υπογράμμισε ότι «οι απειλές και οι εκφοβισμοί περί απιστίας δεν περνάνε».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.