Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι υπουργοί που φεύγουν…

0
424 views

ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ!
Κι να μην παραιτηθεί κανείς σας από τις θέσεις σας…

ΤΙΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ!

Καλλιόπη Σουφλή

tsipras12

Δεδομένου των καταιγιστικών εξελίξεων σε πολιτικό επίπεδο, ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προτρέπουν τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση άμεσα, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία των προαπαιτούμενων το βράδυ της

Τετάρτης.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ψήφισε παρών στην ελληνική πρόταση επί των δανειστών, είναι ο πρώτος που θα διαβεί την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση… όχι όμως μόνος!

Τον κ. Λαφαζάνη θα ακολουθήσει η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη θα αλλάξει υπουργικό θώκο καθώς δεν επιθυμεί να παραμείνει στο συγκεκριμένο υπουργείο ειδικά εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αλλαγές στο νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις.

Η επόμενη “στάση” της κας Βαλαβάνη πρέπει να θεωρείται το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας δηλαδή στη θέση του κ. Λαφαζάνη.

Από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης δεν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον υπουργικό του θώκο.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες εάν κληθεί να περάσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό τότε θα αρνηθεί και θα παραιτηθεί.

Τέλος, ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης έχει τονίσει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στο συγκεκριμένο υπουργείο. Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας του ζητήσει να παραμείνει τότε θα παραιτηθεί από τον υπουργικό του θώκο.

Πηγή

attikanea.blogspot.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια