Μετατίθεται η Γιορτή Πανσελήνου στην Άνω Κερασιά

0
425 views

panselinosΗ προγραμματισμένη εκδήλωση για την «ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ» σήμερα Σάββατο 01/08/2015 στην Άνω Κερασιά του Δήμου Ρήγα Φεραίου μετατίθεται για τις 30/08/2015.

Έτσι ο Δήμος με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου, τη πιο μεγάλη, πιο φωτεινή και πιο

πορφυρή από οποιαδήποτε άλλη κατά τη διάρκεια του χρόνου προσκαλεί τους φίλους και τις φίλες σε μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Ριζομύλου γιορτάζει τα 50 χρόνια της!
Επόμενο άρθροΑναζητώντας την αγάπη – 8 τρόποι για να την βρείτε
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.