Ανάμεσα στις 50 προσωπικότητες για την επόμενη μέρα στην οικονομία ο Κώστας Αγοραστός

Ανάμεσα στις 50 προσωπικότητες για την επόμενη μέρα στην οικονομία ο Κώστας Αγοραστός

Στο ειδικό ένθετο του «Βήματος» και του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» φιλοξενήθηκε άρθρο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, προέδρου της ΕΝΠΕ και αναπληρωτή καθηγητή του οικονομικού πανεπιστημίου Μακεδονίας Κώστα Αγοραστού, με τίτλο «Χρειαζόμαστε παραγωγική επανάσταση».

Στο ειδικό αφιέρωμα που είχε τίτλο «Ώρα για ανάπτυξη» και αναφερόταν στην ελληνική οικονομία μετά τις κάλπες, τις προσδοκίες της αγοράς και των επιχειρήσεων από τη να κυβέρνηση, κατέθεσαν τις απόψεις τους 50 προσωπικότητες της οικονομικής ζωής, του επιχειρηματικού κόσμου και της πολιτικής της χώρας.

Ανάμεσά τους ο ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Θεόδωρος Φέσσας, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Θεόδωρος Βενιάμης, ο Γιάννης Μαρίνος κ.α.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας