Παρακολουθώ τις εξελίξεις και αναμένω την κατάλληλη στιγμή

Ο πρώην Υπουργός, Επίτροπος της ΕΕ και διαπραγματευτής της ΕΕ με τις ΗΠΑ για θέματα Ασφάλειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο των πολιτών, μιλώντας στο Action24.

Αναφορικά με το μέλλον του στην πολιτική και το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του στις επόμενες εκλογές, ο κ. Αβραμόπουλος σχολίασε:

Ενωμένα Φροντιστήρια

«Πριν από καιρό είπα ότι τώρα, που κλείνει ο κύκλος της θητείας μου στην ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα επιστρέψω πίσω στην Πατρίδα και στην πολιτική μου κοιτίδα. Πλέον, παρακολουθώ τις εξελίξεις και αναμένω τη στιγμή, που θα διεκδικήσω ξανά την ψήφο των πολιτών», αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας: «Η εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια στην ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι τρομερή. Μέσα σε πέντε μήνες είχα το ισχυρότερο χαρτοφυλάκιο, που κατείχε ποτέ η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή Eπιτροπή. Απέκτησα εμπειρίες και ισχυρές επαφές με την ηγεσία κρατών όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και από όλον τον κόσμο. Είδα τα καλά της Ευρώπης αλλά και τα στραβά της. Πολλά από αυτά που είδα στην Ευρώπη θα ήθελα να τα εισάγω μαζί με άλλους στον ελληνικό δημόσιο βίο αναφορικά με θέματα διαφάνειας, χρηστής διαχείρισης και σωστής λειτουργίας των Θεσμών»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.