Έως τις 23 Οκτωβρίου η αξιολόγηση στο Δημόσιο

Έως τις 23 Οκτωβρίου η αξιολόγηση στο Δημόσιο

Προθεσμία έως τις 23 Οκτωβρίου για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στον δημόσιο τομέα δίνει εγκύκλιος της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη, μετά τη σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε πρόσφατα με στόχο την επίσπευση της διαδικασίας.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αξιολογούμενοι (υπάλληλοι ή προϊστάμενοι οργανικής μονάδας) θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία που τους αναλογούν και να παραδώσουν το έντυπο αξιολόγησης με εμπιστευτικό πρωτόκολλο στον α΄ αξιολογητή το αργότερο 10 ημέρες από την έναρξη ισχύος της διάταξης, δηλαδή μέχρι την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Ακολούθως, ο α΄ αξιολογητής, έχει προθεσμία 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του εντύπου αξιολόγησης και το αργότερο έως τις 12 Οκτωβρίου, προκειμένου να αξιολογήσει τους υφισταμένους του, να συμπληρώσει το έντυπο αξιολόγησης στο σκέλος που τον αφορά και να το παραδώσει στον β΄ αξιολογητή. Σε περίπτωση που υφιστάμενοι δεν παραδώσουν συμπληρωμένο το έντυπο έως τις 2 Οκτωβρίου, η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά, καθώς ο α΄ αξιολογητής θα συμπληρώσει ο ίδιος τα στοιχεία των αξιολογούμενων, ενώ οι τελευταίοι δεν θα συμμετάσχουν στη συμβουλευτική συνέντευξη.

Δεκαήμερη προθεσμία για τα περαιτέρω έχει και ο β΄ αξιολογητής, ο οποίος υποχρεούται το αργότερο έως τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου να συμπληρώσει ό,τι του αναλογεί στο έντυπο αξιολόγησης και να το υποβάλει στην αρμόδια Διεύθυνση προσωπικού/διοικητικού της υπηρεσίας του. Εάν ο α΄ αξιολογητής απέχει από την αξιολόγηση και δεν παραδώσει τα έντυπα, τότε ο έτερος αξιολογητής συμπληρώνει ο ίδιος τα στοιχεία των αξιολογούμενων και θα τους αξιολογήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η διάταξη προβλέπει ότι όποιος αρνηθεί την αξιολόγηση δεν θα συμμετάσχει στις κρίσεις προϊσταμένων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.