Τις προσλήψεις κτηνιάτρων στο Δημόσιο δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει ο υπουργός Ερωτερικών κ. Βορίδης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με 6 Ομοσπονδίες.

Η ανακοίνωση της ΠΟΓΕΔΥ:

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα 3/2/2021 παράσταση διαμαρτυρίας της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. και έξι επιπλέον Ομοσπονδιών του Δημοσίου Τομέα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση κρίσιμων Δημόσιων Λειτουργιών και τη συνεχιζόμενη απαξίωση των υπηρεσιών μας μέσω της σκόπιμης υποστελέχωσης και την έλλειψη προγραμματισμού των αναγκαίων προσλήψεων.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Αίτημα των εργαζομένων ήταν η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μαυρουδή Βορίδη με σκοπό να τεθούν οι διεκδικήσεις των Ομοσπονδιών που είναι:

– οι προσλήψεις όλων των κλάδων και ειδικοτήτων σε μόνιμες και σταθερές θέσεις σε όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου,

-η ενίσχυση όλων των Δημόσιων Τεχνικών και όλων των Ελεγκτικών Υπηρεσιών και όχι στις «εκχωρήσεις», «παραχωρήσεις» και τελικά στις ιδιωτικοποιήσεις αρμοδιοτήτων,

-η Θεσμική και Οικονομική αναβάθμιση του συνόλου του προσωπικού,

-η κατάργηση των σχετικών νόμων που επιτρέπουν τις ιδιωτικοποιήσεις των Δημόσιων λειτουργιών.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη την ΠΟΓΕΔΥ εκπροσώπησε η συνάδελφος Κατερίνα Γιαννούλια. Κατά τη συζήτηση οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών έθεσαν τα αιτήματα και ο Υπουργός εξέφρασε τις απόψεις του. Ειδικά για τις προσλήψεις προσωπικού για τις οποίες ο κ. Βορίδης είναι ο αρμόδιος Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τις προσλήψεις κτηνιάτρων κατά προτεραιότητα και ότι θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις κατά την ειδική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα με την Ομοσπονδία των Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.