Έρχεται άνοιξη…

0
26

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε. Φτιάχνετε επίσημα και ο πεζόδρομος, ελπίζουμε πλέον πως κάθε δικαιολογία για την εγκατάλειψή του θα σταματήσει και θα αρχίσουν τα έργα πολύ πριν αρχίσουν οι επισκέπτες του καλοκαιριού στο Βελεστίνο.

Όχι μεγαλεπήβολα και φιγουρατζίδικα. Απλώς έργα που δείχνουν σεβασμό στον πολίτη και τον επισκέπτη και, κυρίως, αγάπη για την πόλη του Βελεστίνου. Πολλοί τοπικοί άρχοντες δηλώνουν ότι αγαπούν τον τόπο τους, αλλά λίγοι το εννοούν, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους κυρίως στην επίδειξη γνωριμιών, στην αμφίβολης διάρκειας εξασφάλιση κονδυλίων και στον εντυπωσιασμό.

Αν εκλείψει αυτός ο επαρχιώτικος τρόπος σκέψης, ίσως έχουμε ακόμη ελπίδες να κάνουμε έναν απλό περίπατο στον νέο πεζόδρομο. Λέμε ίσως…
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΣυνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου Ελληνοαφγανού ο Βασίλης Νουλέζας
Επόμενο άρθροΕορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.