Ένας χρόνος από την τραγωδία στο Ριζόμυλο

0
1.937 views

Ενα χρόνο μετά, τα δάκρυα δεν έχουν στερέψει για την Κατερίνα και την Ιωάννα Κουτσιαρή και το Φίλιππο Καπανιάρη που χάθηκαν τόσο πρόωρα.

Στο δρόμο – φονιά, στην παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο σημείο που πέρυσι τον Ιούλιο βάφτηκε με το αίμα τριών νέων παιδιών σε πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, θα βρεθούν για πολλοστή φορά

συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Κουτσιαρή 28 ετών, Κατερίνας Κουτσιαρή 21 έτους και του Φίλιππου Καπανιάρη 20 ετών.

Αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου, θα κάνουν το ετήσιο μνημόσυνο αποκλείοντας συμβολικά για δύο ώρες -από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ- το δρόμο πάνω στον οποίο τα τρία παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στο άνθος της ηλικίας τους.

Από το κάλεσμα που απευθύνουν συγγενείς και φίλοι για να τιμήσουν τα αδικοχαμένα παιδιά, εξαιρούνται δημοτική και συντονιστική αρχή που είχαν συσταθεί για την κατάργηση των διοδίων στην εθνική οδό, καθώς και Σύλλογοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου. «Ηταν δίπλα μας μόνο προεκλογικά. Η παρουσία τους θα ήταν περιττή», αναφέρουν στο ψήφισμά τους οικογένειες και φίλοι.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 23 Ιουλίου, στο 36ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας. Το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα και τραγικά για την Ιωάννα Κουτσιαρή 18 ετών, την αδερφή της Κατερίνα Κουτσιαρή 21 έτους, τα δύο παιδιά οικογένειας από το Στεφανοβίκειο και τον Φίλιππο Καπανιάρη 20 ετών, το μοναχοπαίδι οικογένειας από το Ριζόμυλο.

Η νταλίκα με ρυμουλκό, που οδηγούσε 22χρονος μεταφέροντας εμπόρευμα από τη Νάουσα με προορισμό τον Πύργο, συγκρούστηκε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα τρία αγγελούδια. Ενα χρόνο μετά, τα δάκρυα δεν στέρεψαν στα μάτια των οικογενειών των τριών αδικοχαμένων παιδιών και των φίλων τους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια