Έναρξη χορευτικής περιόδου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμιδίου

Έναρξη χορευτικής περιόδου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμιδίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμιδίου ανακοινώνει

ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές των χορευτικών τμημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2018 -2019. Οι πρόβες θα γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου και η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Σ΄ αυτή τη συνάντηση θα γίνει η σύνθεση των χορευτικών τμημάτων (παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων ) και οι πρόβες θα πραγματοποιούνται με συνοδεία ζωντανής μουσικής – μοναδικό για την περιοχή μας – όπως επίσης και οι παραστάσεις του συλλόγου συνοδεύονται πάντα από παραδοσιακή ορχήστρα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, αφού δάσκαλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμιδίου είναι ο Δημήτρης και ο Στέφανος Τραγουδάρας.

Καλούνται όλοι όσοι και όσες επιθυμούν να ασχοληθούν με τον παραδοσιακό χορό και να γνωρίσουν τη μαγεία της λαϊκής μας παράδοσης να επικοινωνήσουν με τους δασκάλους Δημήτρη και Στέφανο Τραγουδάρα στα τηλέφωνα 2421026291, 6977257861 και 6977243682.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας