Τηλέφωνα καταγγελιών

Έλαμψε ο μικρός Χρήστος Τσαρσιταλίδης από το Βελεστίνο και στο Διεθνές σκακιστικό τουρνουά της Βουλγαρίας

Έλαμψε ο μικρός Χρήστος Τσαρσιταλίδης από το Βελεστίνο και στο Διεθνές σκακιστικό τουρνουά της Βουλγαρίας

Σε ένα ακόμη τουρνουά διεθνούς εμβέλειας έδειξε τις τρομερές του δυνατότητες στο σκάκι ο 11χρονος Χρήστος Τσαρσιταλίδης από το Βελεστίνο Βόλου, καθώς στο Β’ Γκρουπ του διεθνούς τουρνουά «41ST BULGARIAN OPEN CHESS CHAMPIONSHIP GEORGI TRINGOV MEMORIAL’’, που διεξήχθη από 3 έως 10 Φεβρουαρίου στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) Βουλγαρίας, τερμάτισε στην 22η θέση ανάμεσα σε 119 σκακιστές ανεξαρτήτου ηλικίας από διάφορες χώρες και βραβεύτηκε ως 2ος στην κατηγορία Κ14.

Στο ίδιο τουρνουά αλλά στο πολύ δυνατό Α’ Γκρουπ (με σκακιστές δυναμικότητας άνω των 2000 ELO) πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο 15χρονος αδελφός του Κωνσταντίνος Τσαρσιταλίδης.

Ο Χρήστος Τσαρσιταλίδης έχοντας να αντιμετωπίσει δυνατότερους θεωρητικά αντιπάλους, με μόλις 2 ήττες σε 9 αγώνες συγκέντρωσε 5,5 βαθμούς και κατάφερε με τις σκακιστικές του δεξιότητες να στρέψει για ακόμη μία φορά τα βλέμματα επάνω του.

Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης παίζοντας πολύ δυνατά όλους τους αγώνες του συγκέντρωσε 3,5 βαθμούς με πολύ ισχυρούς αντιπάλους έχοντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του κερδισμένες θέσεις αλλά χάνοντας κάποια από αυτά κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες από υπέρμετρο πολλές φορές ενθουσιασμό.

Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων μπορείτε να δείτε στο http://chess-results.com/tnr404648.aspx?lan=19, για το γκρουπ Α’ και το γκρουπ Β’.

Σκακιστικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο καθώς και όλες τις προκηρύξεις των ελληνικών σκακιστικών τουρνουά θα βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr

www.thenewspaper.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση