Έκοψε το πέος του άνδρα της και το έδωσε στα σκυλιά.

Έκοψε το πέος του άνδρα της και το έδωσε στα σκυλιά.

Το νόμο στα χέρια της αποφάσισε να πάρει μια 48χρονη γυναίκα, η οποία δεχόταν επί χρόνια κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Η ίδια έβαλε τέλος στο δράμα της με τον πιο άγριο τρόπο, καθώς αφού σκότωσε τον άνδρα της, τον τεμάχισε και πέταξε το πέος του στα σκυλιά!

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Ομπάριφ της Ουκρανίας. Η Μαρία περίμενε να επιστρέψει ο Ολεξάντρ από την βραδινή βάρδια στην οποία δούλευε και όταν εκείνος έπεσε για ύπνο, τον στραγγάλισε με τα χέρια της. Στη συνέχεια του έκοψε το κεφάλι και το πέος, το οποίο πέταξε στα σκυλιά του χωριού.

Μία γειτόνισσα που βρισκόταν έξω από το σπίτι, την είδε να βγαίνει γεμάτη αίματα και τότε την ρώτησε τί είχε συμβεί: «Έμπλεξα, σκότωσα τον άνδρα μου», της απάντησε.

«Στην αρχή δεν την πίστεψα. Νόμιζα ότι απλά είχαν τσακωθεί και τον είχε χτυπήσει με κάτι. Μπήκα στο σπίτι για να δω αν χρειαζόταν ιατρική βοήθεια», είπε η Ναντέζχντα Οπανασιούκ και συμπλήρωσε: «Όταν μπήκα στο δωμάτιο, είδα το διαμελισμένο σώμα του. Το κρεβάτι και τα σεντόνια ήταν γεμάτα αίματα. Την ρώτησα που είναι που το κεφάλι και μου έδειξε τον νεροχύτη».

Η Μαρία ομολόγησε την πράξη της, στην σκηνή του εγκλήματος, όταν κατέφθασε η αστυνομία, με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Βλαντίμ Αρτιούκοβιτς να δηλώνει πως οι γείτονες επιβεβαίωσαν πως είχαν δει τον 49χρονο να κυνηγά την γυναίκα του με ένα σπαθί και σε άλλες περιπτώσεις να την χτυπά με τα χέρια του.

Πηγή ant1news.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας