Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο κοινοτικό κατάστημα της Κερασιάς πραγματοποιήθηκε, παρουσία μελών και φίλων, η κοπή της πατροπαράδοτης πρωτοχρονιάτικης κουλούρας του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου.

Την κουλούρα, προ της κοπής της, την ευλόγησε ο Πατέρας Δημήτριος Βασιλείου, τη δε εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μαγνησίας κυρίες Ζ. Μακρή και Κ. Παπανάτσιου, οι οποίες στον σύντομο χαιρετισμό εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τη μεγάλη και τη συνεχή δράση του Συλλόγου, καθώς και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γ. Ζήσης, δια του οποίου εστάλησαν ευχές και από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δ. Νασίκα.

Ακόμη, ευχετήριο μήνυμα για το νέο έτος και την εκδήλωση απέστειλε και ο βουλευτής Μαγνησίας κ.Αλ. Μεϊκόπουλος. Σε σύντομη ομιλία της προέδρου κ. Ελ. Παπαδημητροπούλου – Λεφούση και μετά από τις ευχές για το νέο έτος, τονίστηκε η ανάγκητης αδιάκοπης προσπάθειας του Συλλόγου για να κερδίσει η Κερασιά τη θέση που της αρμόζει, σύμφωνα με την ιστορία και την πλούσια παρθένα φύση της.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Η βραδιά έκλεισε με τον κόσμο, συνοδεία του χαρισματικού κοντοχωριανού μας ακορντεονίστα Λεωνίδα Χατζηζήση, να γίνεται μια παρέα τραγουδώντας μουσικές δημιουργίες παλαιών εποχών.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.