Άρχισε η μεγάλη ανατροπή. Μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα. Άνοδος της Χρυσής Αυγής με την υποστήριξη των Ελλήνων Δανειοληπτών

0
292 views

Άρχισε η μεγάλη ανατροπή!
Τα μηνύματα καταφθάνουν απ’ όλη την Ελλάδα, ακόμα και από τα παραδοσιακά δεξιά ΜΜΕ όπως ο ΣΚΑΪ.

-ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

-ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ

-ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ,

-ΟΡΙΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Αποκλεισμένοι ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το makeleio και το ereportaz, στα οποία οφείλουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ελεύθερη, ακηδεμόνευτη στάση τους, δώσαμε έναν τιτάνιο αγώνα στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας από το 2010 και χωρίς καμία προβολή, χωρίς συνδρομή από τα μέλη μας, που στην πλειοψηφία τους ήσαν φτωχοί άνθρωποι του μόχθου, κατορθώσαμε να διαγράψουμε περί τα 100.000.000 Ευρώ (ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ), τοκογλυφικών χρεών σε 2.000 και πλέον νοικοκυριά, που βρίσκονταν στο απόλυτο αδιέξοδο.

Σε παράλληλο κόσμο, η ΧΑ χωρίς ούτε ένα cent κρατικής επιχορήγησης, επίσης με αποκλεισμό από τα συστημικά μέσα, οδηγήθηκε με τη φασιστική βία αριστερών και ιμιτασιόν δεξιών «πατριωτών» στην πολιτική ανυπαρξία, με γελοίες κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης και με αιτιάσεις για τη συμπεριφορά στελεχών της όταν ακόμα ήταν στην τρέλα της εφηβείας. Και για να τελειώνουμε μια και καλή με τα αντι-ΧΑ παραληρήματα, να υπενθυμίσουμε σε όλους τους αριστερούς και τους δήθεν δημοκράτες ότι μεγάλωσαν έχοντας στα δωμάτιά τους αφίσες με συγκροτήματα της 10ετίας του ’70 που φορούσαν στολές του Τρίτου Ράιχ.

Ως Κόμμα Δανειοληπτών κατηγορηθήκαμε γι’ αυτή τη συνεργασία με τη ΧΑ, γιατί ο περισσότερος κόσμος αποκλεισμένος από την ελεύθερη ενημέρωση έχοντας υποστεί μια απίστευτη πλύση εγκεφάλου θεωρεί φασιστικό κόμμα τη ΧΑ και έχει πειστεί ότι δεν είναι φασισμός:

-να κυβερνάς με το 24% του εκλογικού σώματος με 50 έδρες ουρανοκατέβατες χάρη στο νόμο εφεύρεση του Τσοχατζόπουλου που πεθαίνει στη φυλακή.

-να μην πληρώνεις τα χρέη σου στο κράτος (μισό εκατομμύριο Ευρώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και να αλλάζεις το όνομα του κόμματος από ΠΑΣΟΚ σε ΚΙΝΑΛ για να μπορείς να βγάλεις καινούργιο ΑΦΜ και να λειτουργείς. Τη στιγμή που επιβάλεις διοικητικά πρόστιμα και οδηγείς στο αυτόφωρο μικροεπαγγελματίες του δίφραγκου.

-να ψηφίζεις όλα τα μνημόνια και να μετά να το παίζεις αντιστασιακός απαιτώντας τις γερμανικές αποζημιώσεις (περίπτωση Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνη).

-να έχεις βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ χωρίς λόγο (όπως παραδέχτηκαν αξιωματούχοι του ίδιου του ΔΝΤ εκ των υστέρων) και να διεκδικείς την ψήφο του λαού (περίπτωση Γιωργάκη Παπανδρέου).

-να είσαι στο payroll της Siemens και να διεκδικείς την αυτοδυναμία (αυτό κι αν είναι φασισμός)

Και τόσα άλλα που θα γράφαμε εγκυκλοπαίδεια για να τα ονοματίσουμε και μόνο.
Και φυσικά όπως το έχουμε αναφέρει ξανά και θα συνεχίσουμε να το αναφέρουμε μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας, η καραμέλα «Πατριωτικός Χώρος» απαρτίζεται από ένα συνονθύλευμα κομμάτων που διοικούνται από ψώνια (τουλάχιστον), που ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής νομίζουν ότι έχουν βρει το κατάλληλο timing για να καπαρώσουν μία καρέκλα στο κοινοβούλιο. Ποιοι; Αυτοί που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να κατέβουν κάτω από μία και μοναδική κομματική ομπρέλα, αλλά το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να διασπάσουν και κατακερματίσουν τους πατριώτες σε τουλάχιστον 10 κόμματα που όλα μαζί θα πετύχαιναν ένα 15% αλλά με την τακτική τους παραμένουν σε μηδενικά ποσοστά.

ΟΜΩΣ…

Τα τελευταία 48ωρα καθώς πλησιάζουμε στις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Ελληνικός Λαός δείχνει να αφυπνίζεται και να συσπειρώνεται γύρω από την αλήθεια.
Από όλη τη χώρα τα μηνύματα που φθάνουν είναι γεμάτα αισιοδοξία ότι η ΧΑ, ο μοναδικός εκπρόσωπος των Ελλήνων Χριστιανών Πατριωτών μαζί με το Κόμμα των Δανειοληπτών θα διαψεύσουν τις σειρήνες και θα μπουν ενισχυμένοι στη Βουλή, σε βάρος των πολιτικών τσαρλατάνων και γυρολόγων.

Ελληνίδες και Έλληνες νοικοκυραίοι.

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε με τη βοήθεια του Θεού ακόμα μια μάχη για να ατενίζουμε κάθε καινούργια μέρα με αισιοδοξία, για να είναι το αύριο για μας άλλη μια πρόκληση κι όχι μια μαύρη σελίδα στο άγνωστο.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

Από το Γραφείο Τύπου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια